Logo voor WIXkopie.jpg
_DSC2001-web.jpg

over Jolanda Trimbos

15 jaar was ik toen ik zeker wist dat ik iets met fotografie wilde gaan doen. Een opleiding fotografie aan het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten in Antwerpen werd mijn roeping. Na mijn schoolperiode heb ik bij diverse werkgevers gewerkt om uiteindelijk op mijn 25e te beginnen als zelfstandige ondernemer.

Na vele jaren en met plezier als schoolfotografe te hebben gewerkt was ik toe aan vernieuwing. Naast fotografie heb ik een passie voor interieurs, bouwprojecten en klussen. De keuze om mij te specialiseren in de woningfotografie was zo gemaakt.

Met KIWI Fotografie help ik met veel plezier zowel makelaar als particulier die een woning wil verkopen of verhuren. Inmiddels weet ik hoe een presentatie door middel van professionele fotografie het verschil kan maken. Met een goed presentatiepakket wordt de verkoopkans aanzienlijk vergroot.

 

Ik hoop die perfecte eerste indruk van uw woning samen met u te realiseren!

WAT KLANTEN ZEGGEN

NIEK, WOONHUIS MAKELAARDIJ

Een goede ervaring en een fijne omgang met zowel mij als makelaar als met de klant. Een ruime keus in foto's, realistische beeld weergave en de afspraak was op korte termijn in te plannen.

ingmar, van leer makelaardij

KIWI Fotografie is al enige tijd mijn vaste fotograaf. De samenwerking is erg prettig. Flexibel in planning, goede kwaliteit en de foto's zijn altijd snel beschikbaar.