• KIWI fotografie

Coronavirus en dienstverlening

In het kader van de heersende Coronavirus wordt de nodige voorzichtigheid in acht genomen. Uiteraard volg ik ook de instructies en adviezen op van de overheid en het RIVM.


Indien u of uw gezinsleden symptomen hebben als verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts welke kunnen duiden op het potentieel aanwezig zijn van het Coronavirus zal er een nieuwe afspraak gemaakt worden en verplaatsen we de werkzaamheden.


Indien van bovenstaande geen sprake is dan gaat de geplande afspraak gewoon door, echter gedurende de werkzaamheden zorgt u ervoor dat er maximaal 1 persoon in de woning aanwezig is.


Ik let goed op mijn hygiëne en verwacht dit ook van u. Om het besmettingsgebied zo klein mogelijk te houden zal ik in uw woning zo min mogelijk aanraken. Om tot een perfecte woningpresentatie te komen is het dan ook extra belangrijk dat uw woning schoon en opgeruimd is.


Ik dank u voor uw begrip en medewerking.


16 views

Recent Posts

See All