• KIWI fotografie

Met een positieve kijk op 2021

December was een mooie maand om terug te blikken op het afgelopen jaar. Met deze greep uit de collectie sluit ik mijn jaar van 2020 af. Ik ben dankbaar voor de mooie opdrachten die ik heb mogen verzorgen en de nieuwe mensen die ik heb ontmoet.

Januari begint met een kijk op 2021. Een jaar vol verrassingen en nieuwe kansen. Helaas ook een jaar waarin de wereld nog niet klaar is met het Coronavirus.


Ik heb mijn doelen gesteld voor dit jaar. Ik hoop daarbij weer nieuwe mensen te leren kennen, mooie opdrachten uit te mogen voeren en weer veel bij te leren.


Opvolgend op mijn vorig bericht een nieuwe update omtrent het Coronavirus en de dienstverlening. Uiteraard volg ik de richtlijnen van het RIVM, de instructies van de overheid en worden de nodige maatregelen getroffen tijdens het fotograferen van de woning.


In het kader van de verzwaarde lockdown is mijn dienstverlening nog mogelijk, mits er niet meer dan één andere person in het huis aanwezig zijn tijdens het fotograferen. Uiteraard hou ik afstand en kom enkel als ik gezond ben. Ik let goed op mijn hygiëne en verwacht dit ook van u.


Dank voor uw begrip. Heeft u vragen? Bel 06 21 555 169.


8 views

Recent Posts

See All